Welkom! Ik ben Eline Weyden, de oprichtster van Souled Holistic Coaching. Ik ben 45 jaar en woon en werk in Eindhoven. Ik ben trotse moeder van intussen drie tieners, creatief bezig met edelsmeden en fotografie, ik hou van de natuur, muziek, en lekker eten.

Als kind al voelde ik een sterke verbinding met de natuur en was ik meestal buiten te vinden. Spelend met vriendjes en vriendinnetjes, hutten bouwend in de struiken, of op avontuur in de natuur van de Kazematten of de Sint Pietersberg in Maastricht, waar ik ben opgegroeid.

Ik ben al jong begonnen aan mijn loopbaan als grafisch vormgever, en later ook jarenlang werkzaam geweest in de communicatie. Ik werkte daarnaast ook als vrijwilliger, veelal met mensen met een “beperking” (hoewel ik zelf liever denk in “mogelijkheden”).

Het vrijwilligerswerk gaf mij op een bepaald moment meer voldoening dan mijn betaalde baan waardoor ik besloot het roer om te gooien. Ik dook de studieboeken in en vond daarnaast een baan als cliëntbegeleider van mensen met een LVB en/of autisme, in een natuurlijke omgeving.

Ik sprak hier ook met ouders van cliënten, hoorde hun verhalen en zorgen aan. Ik zag dat mensen soms echt met de handen in het haar zaten en niet de steun of voorlichting kregen die ze in hun situatie nodig hadden. Vaak speelde stress en vermoeidheid een rol; ze hadden geen klankbord. En dus luisterde ik. Zo ontdekte ik dat ook het coachen van volwassenen me veel voldoening geeft.

Die zucht van opluchting bij de ander nadat ik met iemand gesproken heb is waar ik het voor doe. Ik besloot te gaan doen wat ik het liefste doe: Mensen helpen om terug in hun kracht te komen, naar de kern van wie ze werkelijk zijn. En dat het liefst buiten, in de natuur!

Ik besloot te gaan doen wat ik het liefste doe; mensen helpen terug in hun kracht te komen, en dat buiten in de natuur!

Ik behaalde in de jaren die volgden onder andere mijn diploma’s Kindercoach, Jongerencoach, Coaching bij autisme en Coaching bij AD(H)D. Om mijn coachvaardigheden naar een nóg hoger niveau te tillen, heb ik vervolgens het Post-HBO diploma van de (NOBCO-geaccrediteerde) opleiding tot Coach Practitioner gehaald bij Alba Academie. En de Post-HBO opleiding tot Wandelcoach van Hilde Backus van het Coach Bureau gevolgd. Ook heb ik mij veel verdiept in onder andere therapeutisch, intuïtief en energetisch werk, en verschillende cursussen en stromingen gevolgd om te ontdekken wat bij mij past. Zo werd ik onder andere ook Voice Dialogue Facilitator, Usui Reiki Master en Kundalini Reiki Master, en geef ik naast (wandel)coaching ook Voice Dialogue consulten, Reiki healings én Reiki cursussen (1e, 2e en 3e/Master graad).

Ik heb altijd al een sterke intuïtie gehad. Als kind vond ik dat soms lastig, ik “wist” soms ineens dingen, voelde de emoties van een ander, of kon op voorhand vertellen wat een ander zou gaan doen. Eerst wist ik niet beter en dacht dat iedereen dat had, maar op een gegeven moment kwam ik er achter dat dat niet zo was, en heb toen, van schrik, mijn intuïtie min of meer uitgeschakeld. Je kunt nu eenmaal niet wegstoppen wat er in je zit, dus toen ik mensen ging coachen, ging ook automatisch mijn antenne weer aan, en deze keer was het zeer welkom. Ik kon het nu gebruiken als een extra tool in mijn werk. Wel zo fijn, want zo hebben mensen soms maar weinig woorden nodig om toch door mij gehoord te worden.

Intussen help ik ook jongeren en volwassenen met dezelfde kwaliteiten hoe ze hiermee om kunnen gaan. Wat is van jou en wat is van een ander, en hoe beschermen je jezelf tegen al deze info die vaak ongewild bij je binnenkomt? Hoe zorg je ervoor dat je niet als een spons alles om je heen absorbeert en halverwege de middag al helemaal uitgeblust bent? Ik gebruik mijn intuïtie tijdens een consult wanneer mensen helderheid zoeken over bepaalde thema’s of patronen in hun leven.

Dit maakte voor mij de cirkel rond. Hoewel ik nooit uitgeleerd zal raken kan ik wel zeggen: Met alles wat ik tot nu toe in mijn leven geleerd heb door middel van opleiding, veel levenservaring, en zelfkennis en zelfreflectie, kan ik wel zeggen dat ik nu compleet ben; ik kan alle kennis en alle facetten van mijn persoonlijkheid inzetten om anderen verder te helpen, wanneer zij op een moeilijk punt in hun leven zijn aanbeland.

Wanneer ik zie dat iemand bij mij vertrekt met een sprankeling in zijn ogen, opgeladen en weer vol energie, heb ik bereikt wat ik wilde.

Kan ik iets voor jou, of je kind, betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Wat anderen zeggen:

 • Ik raad het iedereen aan. De wandelcoaching bracht mij snel bij de kern van mijn vraag. In een paar sessies kwamen we steeds tot nieuwe waardevolle inzichten. Eline maakte daarbij handig gebruik van de omgeving. Ik denk nog elke dag terug aan momenten uit dit traject en pas dat toe in mijn dagelijks leven.
  Marjan
  28 jaar, Opleidingsdocent Hogeschool
 • Our daughter Mary, 15 years old, has joined several sessions in the end of last school year, through the summer and in the beginning of new school year to evaluate how it helped her in social situations. We have seen very big changes. Mary discovered how to reach out to other people, say hi, make eye contact with others inviting further conversations. Biggest issue was her confidence and assumption that other people don’t want to interact. During the sessions and thanks to very personal approach of Eliene Mary was able to learn her own value and believe she is welcome in different groups. We are very grateful for the change as it means that Mary is now relaxed in social situations and much happier than she was before. Her interactions became positive experience now, not stressful and “hard work”. (van een Engelstalig gezin)
  Ouders van Mary
  15 jaar, Scholier
 • Eline is een enthousiaste coach die mij als 62 jarige Vrouw, Partner, Moeder en Oma elke keer op het juiste spoor weet te zetten, wanneer het mijzelf niet lukt om inzicht te krijgen in de relaties en gebeurtenissen om mij heen. De gesprekken die ik met haar voer zijn leerzaam, prettig en niet oordelend. Door deze gesprekken leer je jezelf kennen en ze laten je ook zien wat je anderen te bieden hebt. Hierdoor word je onzekerheid minder en je zelfvertrouwen neemt toe. Ik beveel Eline dan ook van harte aan als coach en raadgever hoe je je weg kan vinden in een wereld waar onderlinge relaties af en toe verwarring brengen. De gesprekken met haar geven dan rust omdat deze inzicht geven in wat er speelt.
  Christine
  62 jaar, Secretariaat
 • Eline is een warme, fijne persoon. Al wandelend ben ik tot bepaalde inzichten gekomen, waar ik mee verder kan. Haar kennis in het vak heeft ze toegepast op mijn persoonlijke situatie en dat heeft me tot nadenken gezet waardoor ik me kan ontwikkelen als persoon.
  Meike
  52 jaar, Bedrijfsleider Horecagelegenheid