Souled Holistic Coaching is opgericht door mij, Eline Weyden. In mijn (openlucht)praktijk te Eindhoven richt ik me op volwassenen en jongeren die te maken hebben met stress of burn-out, onzekerheid, communicatie, moeite hebben met eigen grenzen aangeven/herkennen, en die vaak erg gevoelig zijn voor alles wat er om hen heen gebeurt of prikkelgevoelig zijn. Dit kan op verschillende levensgebieden zijn weerslag hebben; werk en/of school, in relaties met partner, kinderen, ouders en vrienden, in groepen bij sociale interacties, of thema’s rondom zingeving, verlies en rouw, of wanneer je te maken hebt met (iemand uit jouw omgeving met) een diagnose.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je wandelcoaching, voice dialogue of reiki wil bij mij dan bespreken we eerst even kort telefonisch waar je hulp voor zoekt, wat je precies nodig hebt en wat je verwachtingen zijn. Dit is meteen een eerste kennismaking, en aan de hand daarvan heb je al een beetje een indruk of ik de persoon ben die bij jou past. Dit telefoongesprek is overigens vrijblijvend en gratis.

Kennismaking / intake

De eerste afspraak en kennismaking duurt één uur. Het maakt niet uit of je voor wandelcoaching of Voice Dialogue komt. We bespreken wat de reden van je komst is, wat je graag wil bereiken, en welke methode dan voor jou het beste zou werken. Soms zijn we daar al snel uit en kunnen we meteen aan de slag. En anders nemen we gewoon de tijd, want ik vind het belangrijk om goed te weten wat je nodig hebt, zodat ik daar ook echt iets in kan betekenen. Voor een Reiki behandeling is een uitgebreide intake niet nodig en kunnen we direct aan de slag.
Tarief intake €66,-

Consult

Een wandelcoachgesprek, Reiki behandeling, Voice Dialogue consult, of online coachgesprek duurt ongeveer één uur. Sommige mensen vinden het bij wandelcoaching prettiger om twee uur te boeken, laat dit bij het maken van een afspraak even weten. Aan de hand van het intakegesprek hebben we al bepaald wat voor jou de beste manier is om aan de slag te gaan.
Consult 1 uur €80,-
Consult 2 uur aaneengesloten €150,-

Traject

Een traject bestaat uit een intakegesprek en 5 vervolgafspraken van een uur. Je mag zelf weten weten wat je wil gaan doen tijdens de afspraken; wandel/online coaching, voice dialogue of reiki, of een combinatie van deze drie. Meestal zitten er ongeveer 2 weken tussen de afspraken in, maar dat mag ook anders als dat beter werkt voor jou.
Traject (in totaal 6 uur) €440,-

N.B. Alle eerder genoemde tarieven gelden voor particulieren en zijn inclusief btw. Voor trajecten die bekostigd worden door een werkgever maak ik graag een offerte op maat. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Betaling

Er wordt direct na elke afspraak afgerekend via een betaalverzoek of overboeking. De factuur volgt dan via de mail. Een traject, cursus of workshop dient vóór aanvang in zijn geheel voldaan te zijn.

Vergoedingen

Ik word niet vergoed door zorgverzekeraars.

Wel zijn er veel werkgevers die de kosten van een coachtraject op zich nemen, bijvoorbeeld via een persoonlijk ontwikkelingsbudget of in het kader van burn-out preventie. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.
Coaching of behandelingen kunnen mogelijk ook vanuit een Persoons Gebonden Budget (PGB) betaald worden, afhankelijk van de indicatie.

Voor ZZP-ers zijn de kosten van een coachingstraject in sommige gevallen aftrekbaar, informeer bij de belastingdienst of je accountant wat wel en niet kan.

Wat anderen zeggen:

 • Ik raad het iedereen aan. De wandelcoaching bracht mij snel bij de kern van mijn vraag. In een paar sessies kwamen we steeds tot nieuwe waardevolle inzichten. Eline maakte daarbij handig gebruik van de omgeving. Ik denk nog elke dag terug aan momenten uit dit traject en pas dat toe in mijn dagelijks leven.
  Marjan
  28 jaar, Opleidingsdocent Hogeschool
 • Our daughter Mary, 15 years old, has joined several sessions in the end of last school year, through the summer and in the beginning of new school year to evaluate how it helped her in social situations. We have seen very big changes. Mary discovered how to reach out to other people, say hi, make eye contact with others inviting further conversations. Biggest issue was her confidence and assumption that other people don’t want to interact. During the sessions and thanks to very personal approach of Eliene Mary was able to learn her own value and believe she is welcome in different groups. We are very grateful for the change as it means that Mary is now relaxed in social situations and much happier than she was before. Her interactions became positive experience now, not stressful and “hard work”. (van een Engelstalig gezin)
  Ouders van Mary
  15 jaar, Scholier
 • Eline is een enthousiaste coach die mij als 62 jarige Vrouw, Partner, Moeder en Oma elke keer op het juiste spoor weet te zetten, wanneer het mijzelf niet lukt om inzicht te krijgen in de relaties en gebeurtenissen om mij heen. De gesprekken die ik met haar voer zijn leerzaam, prettig en niet oordelend. Door deze gesprekken leer je jezelf kennen en ze laten je ook zien wat je anderen te bieden hebt. Hierdoor word je onzekerheid minder en je zelfvertrouwen neemt toe. Ik beveel Eline dan ook van harte aan als coach en raadgever hoe je je weg kan vinden in een wereld waar onderlinge relaties af en toe verwarring brengen. De gesprekken met haar geven dan rust omdat deze inzicht geven in wat er speelt.
  Christine
  62 jaar, Secretariaat
 • Eline is een warme, fijne persoon. Al wandelend ben ik tot bepaalde inzichten gekomen, waar ik mee verder kan. Haar kennis in het vak heeft ze toegepast op mijn persoonlijke situatie en dat heeft me tot nadenken gezet waardoor ik me kan ontwikkelen als persoon.
  Meike
  52 jaar, Bedrijfsleider Horecagelegenheid